€600
Exterieur opnames
Het begint met een goede voorbereiding door zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande documentatie, zoals o.a. tekeningen, artist impressions, Google Streetview, Google Earth, Sun Surveyor, foto’s, enz. De foto opnames vinden bij voorkeur plaats op een dag waarbij de lichtomstandigheden optimaal zijn. Na de photoshoot worden de foto’s digitaal bewerkt om tot een optimaal eindresultaat te komen. De foto’s worden vervolgens ter beoordeling voorgelegd aan de opdrachtgever. Indien gewenst worden er noodzakelijke aanpassingen doorgevoerd. Op projectbasis zijn alle kosten inbegrepen
Projecttijd: 5 uur + 2 uur reistijd*
Alternatief: los uurtarief €85,-/uur
€750
Interieur opnames
Zelfde benadering als bij exterieur opnames. Echter vergt door de bank genomen Interieur opnames meer tijd door de juiste combinatie te creëren van dag- en kunstlicht (hetzij op locatie hetzij achter in post processing (Photoshop)). Afhankelijk van de omstandigheden wordt er gebruik gemaakt van kunstlicht om in de verlichting balans te creëren of als extra spotlicht om de nadruk te leggen op een specifiek onderdeel van de foto.
Een belangrijk onderdeel van interieur opnames vormen detailopnames. Het zijn vaak de kleine specifieke details die een gebouw c.q. ruimte net die extra sfeer geven.
Projecttijd: 7 uur + 2 uur reistijd*
Alternatief: los uurtarief €85,-/uur
€1250
Ex- en interieur opnames
Combinatie van beide: zowel ex- als interieur wordt gefotografeerd. Idealiter vinden de opnames plaats op dezelfde dag. Indien dit niet mogelijk is, dan worden de opnames op gescheiden dagen genomen. Als opdrachtgever loopt u geen risico. De kosten voor een extra shoot zijn inbegrepen in de all-in pakketprijs.
Projecttijd: 12 uur + 2 uur reistijd*
Alternatief: los uurtarief €85,-/uur
Back to Top