Wie ben ik?
WvI-fotografie is opgericht door Werner van Iersel (1971, Goirle, Nederland) en is werkzaam als architectuurfotograaf. Na werkzaam te zijn geweest in de ICT  heb ik de stap gezet om een carrière na te jagen als architectuurfotogaaf. Een natuurlijke keuze gezien mijn passie voor fotografie en architectuur. Wat mij kenmerkt zijn: ik ben een tikkeltje eigenwijs en zal te allen tijde proberen een vleug creativiteit en originaliteit toe te voegen aan de wens van mijn opdrachtgever. Perfectionisme, oog voor details en afspraak is afspraak zijn kernwoorden die ik toepas tijdens mijn werk alsmede in het dagelijks leven. Mijn passie is terug te vinden in voornamelijk moderne architectuur, respectievelijk een combinatie van klassiek vs modern.
Wat doe ik?
Ik richt me voornamelijk op moderne architectuur, zowel ex- als interieur. Om de wens van de opdrachtgever goed te vertalen heeft het mijn voorkeur om de locatie ter voorbereiding te bezoeken of telefonisch met de opdrachtgever te bespreken. Dit wordt ondersteund door tekeningen, situatieschetsen, foto’s, Google Earth, Streetview, Sun Suveyor of wat er voorhanden is. Het doel is dat er onderling begrip ontstaat over het te bereiken eindresultaat. Soms is één shoot voldoende, terwijl door onvoorziene omstandigheden (toch nét niet het juiste licht) er soms meerdere shoots noodzakelijk zijn. Omdat ik van mening ben dat een opdrachtgever vooraf helderheid mag verwachten, maak ik bij voorkeur all-in project afspraken. Hierbij is inbegrepen het voorwerk, de opnames op locatie, de nabewerking van de foto’s en het opleveren van hoge resolutie foto’s. Het copyright blijft liggen bij WvI-architectuurfotografie. Het voordeel van projectafspraken is dat tegen een vast tarief een eindproduct opgeleverd wordt, zelfs als dat betekent dat meerdere locatie bezoeken noodzakelijk zijn. Uiteraard zijn projecten op basis van uurtarief ook mogelijk.

PS: op dit moment ben ik bereid om werk ter introductie en i.v.m. het ontwikkelen van mijn portfolio uit te voeren tegen gereduceerde tarieven.
Back to Top